Zpět na výpis

BMW Řada 5BMW 530xd M-paket 2. majitel, koupené v ČR (BMW ACR). Najeto 247 000km – možné doložit, do 200 000km mělo auto all-inclusive servis přímo v BMW. Nehavarovaný, r.v. 2008. M-paket. Barva carbon-schwarz. Náhon 4x4, šestiválec, 240 koní. Profesionálně aplikovaná karbonová folie na kapotě a zrcátkách od renomovaného výrobce. 18ti palcová nízkoprofilová kola řady M, lakované světle modré brzdové třmeny. Možnost vypnutí asistentů řízení. Repasovaný elektrický stavitelný multi-funkční volant a řadící páka – úplně nové, kombinace perforované kůže a alcantary. Černý sportovní strop. Přední skla tónovaná, všechna zadní skla vybavená černou značkovou folií. Dešťové čidlo na stěrače, zadní stěrač, automatické ostřikovače světlometů, mlhovky, automatické denní svícení. Automatická dvou-zónová klimatizace. Elektrická sklopná zrcátka vyhřívaná. Centrální zpětné zrcátko s automatickým stmíváním. Kožená vyhřívaná sedadla s pamětí, elektrická stavitelná do všech směrů včetně hlavových opěrek. Originální prahové BMW lišty. Palubní počítač s barevným displejem, 2x 12v zásuvka, audio-jack (možnost i bluetooth spojení přes adapter). Perfektní ozvučení s originál subwoofery pod sedadly. Originální roleta s integrovanou sítí v kufru. 6x airbag, ABS, ASR, DTC, isofix. Asistent rozjezdu do kopce. 2x klíč na DO s individuální pamětí pro zpětná zrcátka, polohu sedaček, nastavení klimatizace a zábavního systému. Dělitelná zadní sedadla s výklopnou područkou. Dojezdová rezerva, kontrola tlaku v pneumatikách. Vzduchově odpružený podvozek. Přední i zadní parkovací senzory s grafikou v palubním počítači. Výklopné zadní sklo. Auto vybaveno sledovacím zařízením od společnosti Tango (Lokátory s.r.o.) – možná domluva na přenechání sledovací jednotky. Obuto nové zimní pneu (připraveno na sezónu). Po výměně oleje, olejového i kabinových filtrů. Byly měněny i tlumiče na 5. dveřích, otevírání je tedy velmi snadné. Bez koroze.V posledních dvou letech vyměněny oba měchy vzduchového pérování. Po kompletní repasi VTG. Za 15 000 Kč přidám i druhou sadu 18ti palcových kol řady M od BMW pro letní sezónu, stav tohoto pneu 50%. STK do 2/2020. Na zadním nárazníku je škrábanec. Nerad se auta zbavuji, je to mazel, ale rodina potřebuje větší auto, což je i důvod prodeje. Auto je jinak v pořádku, jezdila s ním i manželka s miminem. Auto mělo pravidelný servis, pravidelně měněný kvalitní olej, čištěnou klimatizaci, opečovávanou kůži i palubku. Auto je k vidění na Praze 9. Bazary prosím nevolat.

5039950400504015040250403504045040550407504085040950410
Cena za odeslanou SMS je 30 Kč včetně DPH.
Cena za odeslanou SMS je 10 Kč včetně DPH.
Jednorázová Služba zpoplatněná při doručení MT PR SMS, včetně celkové ceny Služby. Objednací SMS jsou účtovány standardním tarifem Zákazníka u příslušného mobilního operátora.
Formulář povinné ručeníFormulář povinné ručení
Cena
229 000 Kč
189 256 Kč
Možnost odpočtu DPH
k jednání
5.11.2018
Servisní knížka
Rok výroby
2008
Najeto
247 000 Km
Objem
2993 ccm
Kw
174
Palivo
Nafta
Karoserie
Combi
Počet dveří
5
Barva
M
  Černá metalíza
STK
2/2020!
Stav vozu
Perfektní
VIN
Původ
CZ
Kraj
Praha
Komentář
Obuto nové zimní pneu (připraveno na sezónu). Po výměně oleje, olejového i kabinových filtrů. Byly měněny i tlumiče na 5. dveřích, otevírání je tedy velmi snadné. Bez koroze.V posledních dvou letech vyměněny oba měchy vzduchového pérování. Po kompletní repasi VTG. Za 15 000 Kč přidám i druhou sadu 18ti palcových kol řady M od BMW pro letní sezónu, stav tohoto pneu 50%. STK do 2/2020. Na zadním nárazníku je škrábanec.

Nerad se auta zbavuji, je to mazel, ale rodina potřebuje větší auto, což je i důvod prodeje. Auto je jinak v pořádku, jezdila s ním i manželka s miminem. Auto mělo pravidelný servis, pravidelně měněný kvalitní olej, čištěnou klimatizaci, opečovávanou kůži i palubku.

Auto je k vidění na Praze 9. Bazary prosím nevolat.
Výbava
6× airbag, Posilovač řízení, Centrální zamykání, Cent. zamykání na dálk. ovládání, El. okna, El. zrcátka, Vyhřívaná zrcátka, Klimatizace, Automatická klimatizace, ABS, ASR, ESP, Stereo, CD přehrávač, Litá kola, Alarm, Imobilizér, Mlhovky, Tónovaná skla, Sensor stěračů, Parkovací sensory, Palubní počítač, Střešní nosiče, Elektrické nastavení sedaček, Vyhřívaná sedadla, Dělená zadní sedadla, Výškově stavitelná sedadla, Pohon 4x4, Manuální převodovka, HF sada, Multifunkční volant, Potahy kůže, 6 rychlostních stupňů
Ostatní
M-paket. Barva carbon-schwarz. Náhon 4x4, šestiválec, 240 koní. Profesionálně aplikovaná karbonová folie na kapotě a zrcátkách od renomovaného výrobce. 18ti palcová nízkoprofilová kola řady M, lakované světle modré brzdové třmeny. Možnost vypnutí asistentů řízení. Repasovaný elektrický stavitelný multi-funkční volant a řadící páka – úplně nové, kombinace perforované kůže a alcantary. Černý sportovní strop. Přední skla tónovaná, všechna zadní skla vybavená černou značkovou folií. Dešťové čidlo na stěrače, zadní stěrač, automatické ostřikovače světlometů, mlhovky, automatické denní svícení. Automatická dvou-zónová klimatizace. Elektrická sklopná zrcátka vyhřívaná. Centrální zpětné zrcátko s automatickým stmíváním. Kožená vyhřívaná sedadla s pamětí, elektrická stavitelná do všech směrů včetně hlavových opěrek. Originální prahové BMW lišty. Palubní počítač s barevným displejem, 2x 12v zásuvka, audio-jack (možnost i bluetooth spojení přes adapter). Perfektní ozvučení s originál subwoofery pod sedadly. Originální roleta s integrovanou sítí v kufru. 6x airbag, ABS, ASR, DTC, isofix. Asistent rozjezdu do kopce. 2x klíč na DO s individuální pamětí pro zpětná zrcátka, polohu sedaček, nastavení klimatizace a zábavního systému. Dělitelná zadní sedadla s výklopnou područkou. Dojezdová rezerva, kontrola tlaku v pneumatikách. Vzduchově odpružený podvozek. Přední i zadní parkovací senzory s grafikou v palubním počítači. Výklopné zadní sklo. Auto vybaveno sledovacím zařízením od společnosti Tango (Lokátory s.r.o.) – možná domluva na přenechání sledovací jednotky.
© 2024 AutaBezBazaru.cz