Vložit nový inzerát Vložit novou poptávku Registrovat se
Editace inzerátu
Zapomenuté heslo
Model

Auto dne

56857
Ford Mondeo, 2008, 243000 Km, Černá, Nafta, 5dveř

Nápověda

Jak TOPovat inzerát

TOPování znamená zvýšení šance zaujmout návštěvníky serveru formou zvýhodnění pozice inzerátu.

 TOPování se provádí pomocí odeslání sms na a specifického kódu na uvedené telefonní číslo na základě těchto informací:
banner topovany inzerat
Zasláním SMS ve tvaru: ABB mezera kód na telefonní číslo 9000930. Cena jedné sms je 30 Kč včetně DPH. Jedná o jednorázovou Službu zpoplatněnou při doručení MT PR SMS, včetně celkové ceny Služby. Objednací SMS jsou účtovány standardním tarifem Zákazníka u příslušného mobilního operátora. Službu technicky zajišťuje MobilBonus s.r.o. , www.mobilbonus.cz, služba je dostupná z T-Mobile, Vodafone a O2.

Příklad TOPovaného inzerátu:
topovaný inzerát

Obrázek: TOPovaný inzerát


Inzerát můžete TOPOVAT ( násobně zvýšit své šance na prodej) kdykoliv a kolikrát chcete, stačí kliknout na příslušný odkaz. Tato služba je nabídnuta také po přidání nebo editaci inzerátu.

 

 Výhody Topování:

  1. Váš inzerát se posouvá před ostatní inzerenty na 1. místo a zároveň bude zobrazen po dobu 14. dní  na serveru Sauto.cz.
  2. Nejčastěji TOPovaný inzerát je zobrazen na úvodní straně jako AUTO DNE.
  3. Posledních 20 TOPovaných inzerátů je zobrazeno vždy na úvodní straně jako tzv. TOP 20 vozů.
  4. K Vašemu inzerátu je přiřazena fotografie a zvýrazňující modré pozadí dopllňující informace bez nutnosti otevírat kartu vozu.
  5. Při vyhledávíní dle zadaných kriterií, nebo i bez rozdílu kriterií, se Váš inzerát zobrazuje vždy před bezplatnou inzercí.
  6.  TOPovaní inzerátu se zobrazuje po dobu 30 dní. Poté je zařazen mezi ostatní inzerenty jako neplacená základní inzerce.

... Váš inzerát je prostě vidět a Vy získáváte násobně větší šanci vůz prodat!

 

Jak zvýraznit inzerát

Inzerát můžete ZVÝRAZNIT stejně jako je popsáno TOPování inzerátu s tím rozdílem, že Vaše inzerce se neposouvá vpřed, ale je zobrazena mezi ostatními takto:

zvýrazněný inzerát

Obrázek: Zvýrazněný inzerát

 Zasláním smsky ve tvaru: ABB mezera kód na telefonní číslo 9000915. Cena jedné sms je 15 Kč včetně DPH. Jedná o jednorázovou Službu zpoplatněnou při doručení MT PR SMS, včetně celkové ceny Služby. Objednací SMS jsou účtovány standardním tarifem Zákazníka u příslušného mobilního operátora. Službu technicky zajišťuje MobilBonuss.r.o. , www.mobilbonus.cz, služba je dostupná z T-Mobile, Vodafone a O2.

banner zvyrazneni inzeratu

 

Jak vložit inzerát

Inzerce na serveru www.autabezbazaru.cz je zdarma. Před každým vložením inzerátu si prosím přečtěte obchodní podmínky, abyste zjistili, zda jim Váš inzerát neodporuje a nebyl by pak kvůli jejich porušení během pár minut po vložení administrátorem vymazán. Nový inzerát můžete vložit z jakékoliv stránky inzertního serveru po kliknutí na odkaz Vložit nabídku, Vložit poptávku, který najdete zvýrazněný vždy nahoře na stránce. Dále postupujete podle údajů uvedených v příslušné sekci. 

Ke každému inzerátu můžete zdarma vložit neomezený počet fotografií, které zvýší poptávku po Vašem inzerátu. Fotografie musí být ve formátu 4:3. Muže mít jakoukoliv velikost, protože bude automaticky zmenšena na max 640x480 pixelů. Samozřejmě platí - čím větší fotka tím déle Vám bude trvat její vkládání. Poslední oblast vkládání inzerátu se týká Vašich osobních údajů: Jméno, Telefon, Email apod.. Následuje Vaše heslo, které obdržíte po odeslání inzerátu na Vaší emailovou adresu. Toto heslo slouží k editaci nebo vymazání inzerátu a k přihlášení do sekce pro registrované, kde můžete využít další služby jako např. počet zobrazení v čase apod.

Kliknutím na tlačítko Odeslat se Váš inzerát okamžité objeví v sekci a kategorii, kam jste ho vložili. Doporučujeme zadaný inzerát zkontrolovat.

Jak editovat inzerát


Každý Vámi vložený inzerát lze upravit. Klikněte na odkaz Editace inzerátu vpravo nahoře. Po zadaní Vaší emailové adresy a hesla (podle toho, co jste uvedli v inzerátu) a kliknutí na tlačítko Přihlásit, se objeví všechny inzeráty, kde jste uvedli tento e-mail nebo telefon. Pak stačí postupovat dle jednotlivých možností nabídky.


Jak smazat inzerát

Každý inzerát lze smazat stejným způsobem jako jej editovat, pouze vyberte volbu Smazat.


Zapomněl jsem heslo

V případě, že zapomenete heslo, klikněte na zapomenuté heslo  v sekci editace inzerátu a toto Vám bude zasláno na Váš emailový účet. Z bezpečnostních důvodů heslo nesdělujeme!!!

Jak najít svůj inzerát

Nejrychlejší způsob, jak najít svůj inzerát je přihlášení do sekce editace inzerátu na základě Vašeho emailového účtu a hesla, které obdržíte na Vámi uvedenou emailovou adresu po vložení inzerátu.


Co se nesmí inzerovat

Inzerovat se nesmí firma (www stránky), ale pouze nabízený produkt. Pokud máte zájem zviditelnit firmu, použijte prosím kontaktní údaje v sekci O NÁS, která se nachází nad inzeráty. Dále viz. Obchodní podmínky.

 
Formulář povinné ručení Formulář povinné ručení
Za SMS Službu odpovídá MobilBonus s.r.o., www.mobilbonus.cz
Design LogoPro.cz
© 2024 AutaBezBazaru.cz