Vložit nový inzerát Vložit novou poptávku Registrovat se
Editace inzerátu
Zapomenuté heslo
Model

Auto dne

56857
Ford Mondeo, 2008, 243000 Km, Černá, Nafta, 5dveř

O nás

Autabezbazaru.cz je BEZPLATNÝM internetovým inzertním prostorem, díky kterému je možné prodat, poptávat automobily BEZ PROSTŘEDNÍKA. Hlavní výhodou takového prodeje jsou výrazné finanční úspory, protože žádná strana NEPLATÍ nikomu zprostředkovatelskou provizi ani žádné další poplatky s tím spojené . Zároveň se prodej Vašeho automobilu zjednodušuje, zprůhledňuje a zefektivňuje na maximální možnou míru - prodávající a kupující spolu JEDNAJÍ PŔÍMO a mohou spolu vyjednávat.

Majitelé vozidel mají možnost ZDARMA nabídnout svůj automobil velkému množství zájemců, kteří navštěvují server každý měsíc, sdílet svůj inzerát prostřednictvím socíální sítě FACEBOOK, stejně jako využívat další služby.

Autabezbazaru.cz nenabízí jen BEZPLATNÝ inzertní prostor, ale i další, s touto problematikou spojené služby, jako jsou například:

  • informace o financování vozidel
  •  prověření Vin kodu vozidla
  • právní servis
  • informace o pojištění
  • užitečné rady pro motoristy apod.,

 jež můžete využít zcela zdarma,tj. bez poplatku či provize,  kterou by jste zaplatili třetím stranám.

 

 

Proč?

Trh s ojetými automobily v ČR je deformovaný a nefunguje tak jak by měl. Tato situace je do velké míry způsobena nadvládou velkých komerčních subjektů, ke kterým neexistovala alternativa. Autabezbazaru.cz tuto alternativu vytváří.

Od samotného počátku projektu autabezbazaru.cz jsme se zaměřili na majitele vozidla, který prodává nebo poptává automobil SOUKROMĚ, tj. bez vstupu třetích osob (např. autobazarů, prostředníků apod.) a s tím spojené snížení nákladů a zvýšení kvality.

autabezbazaru.cz vytváří soukromý trh s ojetými automobily bez provize. Do transakce nevstupuje ŽÁDNÁ třetí osoba a neúčtuje si neobhajitelně vysoké provize za nejasné služby.

Ve všech fázích transakce Vám autabezbazaru.cz nabízí pomoc. Je pouze na Vás zda a jaké služby využijete. Vy sami zvolíte způsob a služby , které potřebujete a preferujete. Kvalita zcela ZDARMA, za kterou byste jinak zaplatili je naším krédem.

Kontakt

 

AutoDetect s.r.o.

Hornokrčská 1947/2

140 00 Praha 4

IČ: 04809572

DIČ: CZ04809572

tel.: +420 603 417 312

Zápis v obchodním rejstříku vedeným Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 254029


Obecné informace: info@autabezbazaru.cz

Pomoc při práci se systémem: podpora@autabezbazaru.cz

Máte zájem o uveřejnění Vaší REKLAMY? reklama@autabezbazaru.cz

 
Formulář povinné ručení Formulář povinné ručení
Za SMS Službu odpovídá MobilBonus s.r.o., www.mobilbonus.cz
Design LogoPro.cz
© 2024 AutaBezBazaru.cz